Η εκθεση

H E-BRIDAL 2021 VIRTUAL WEDDING EXHIBITION είναι μία έκθεση αφιερωμένη στην πιο όμορφη μέρα της ζωής ενός ζευγαριού, στην ημέρα του γάμου του! Μέσα από αυτή τη διοργάνωση, επαγγελματίες απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο συμμετέχουν, προβάλλοντας την επιχείρησή τους στο ευρύ κοινό, μέσα από μια πρωτότυπη και εύχρηστη διαδικτυακή πλατφόρμα υψηλής αισθητικής, ενώ την ίδια στιγμή, ο επισκέπτης έχει άμεση πρόσβαση εντελώς δωρεάν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού του.

3d περιβαλλον

Η πλατφόρμα της E-BRIDAL 2021 VIRTUAL WEDDING EXHIBITION είναι σχεδιασμένη σε 3D 360 περιβάλλον, δίνοντας στον επισκέπτη τη δυνατότητα να βιώσει μία μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας μέσα από την οθόνη του υπολογιστή του.

Με ένα “κλικ” μπορεί να “περπατήσει” σε όλους τους χώρους της έκθεσης, στις κατηγοριοποιημένες αίθουσες, ακόμη και στον εξωτερικό χώρο και να “κοιτάξει” γύρω του (επισκόπηση 360), σαν να βρισκόταν εκεί! Ειδικές σημάνσεις (decals/arrows) σε όλους τους χώρους, βοηθούν τον επισκέπτη να κατευθυνθεί όπου επιθυμεί.

100% αλληλεπιδραση

Κατά την περιήγησή του στις αίθουσες, ο επισκέπτης αλληλεπιδρά με κάθε περίπτερο χωριστά, έχοντας τη δυνατότητα να λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε εκθέτη. Μπορεί να παρακολουθήσει βίντεο πάνω στις ειδικές οθόνες κάθε περιπτέρου, να δει και να κατεβάσει απευθείας στον υπολογιστή του εταιρικούς καταλόγους και business card, να ανοίξει φωτογραφίες, να διαβάσει πληροφορίες για τα προϊόντα, καθώς και να έχει απευθείας πρόσβαση στην ιστοσελίδα της κάθε επιχείρησης. 

ΟΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Εξωτερικός χώρος

Aπό αυτόν τον χώρο ξεκινάει η έκθεση, στον οποίο διατίθενται τέσσερα περίπτερα ειδικής θέσης που ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί πριν προχωρήσει στην Αίθουσα Υποδοχής.

Αίθουσα Υποδοχής (Lobby)

Η Αίθουσα Υποδοχής συμπεριλαμβάνει γενικές πληροφορίες γύρω από την έκθεση και τους συμμετέχοντες, video walls με υλικό από τους χορηγούς και δύο περίπτερα ειδικής θέσης.

Αίθουσα Προβολών (Catwalk)

Στην Aίθουσα Προβολών ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει προγραμματισμένες εκδηλώσεις πασαρέλας των σχεδιαστών και των retailers που συμμετέχουν στην έκθεση, μέσω live streaming.

Αίθουσες Έκθεσης

Οι εννέα Αίθουσες Έκθεσης είναι χωρισμένες ανά κατηγορία με βάση το είδος παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών του κάθε εκθέτη και καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρήσεων που σχετίζονται με τον γάμο και τη βάπτιση.

οι αιθουσεσ τησ εκθεσησ

A - Bride / Groom by Designers

Νυφικό / βραδινό ένδυμα & γαμπριάτικο κοστούμι σχεδιαστών

Β - Bride / Groom / Βάπτιση Expo

Νυφικό / βραδινό ένδυμα, γαμπριάτικο κοστούμι & βαπτιστικά retailers

C - Παπούτσι

Συλλογή βραδινών γυναικείων / ανδρικών υποδημάτων σχεδιαστών και retailers

D - Κόσμημα / Βέρες

Κοσμήματα σχεδιαστών και retailers

Ε - Διοργάνωση Γάμου / Βάπτισης

Διακόσμηση Γάμου / Βάφτισης, Wedding Planners, Προσκλητήρια, Μπομπονιέρες, Ενοικιάσεις αυτοκινήτων κ.ά.

F- Beauty

Hair style, Make up, Σαλόνι Ομορφιάς, Massage, Κοσμητική Ιατρική/Οδοντιατρική, Spa

G - Δεξίωση / Catering / Ζαχαροπλαστείο

Επιχειρήσεις Εστίασης / Catering, Ζαχαροπλαστεία, Ξενοδοχειακές Αίθουσες, Κτήματα

Η - Εικόνα / Ήχος

Φωτογράφοι / Εικονολήπτες, DJ's, Ηχητική κάλυψη, Ορχήστρες, Σχολές Χορού

Η πρώτη διαδραστική 3D 360 έκθεση για τον Γάμο & τη Βάπτιση!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ / ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ / ΠΑΡΑΓΩΓΗ:

Τζαφέρη 16, 11854 Γκάζι – Αθήνα

210 440 1986

www.PointOfViewProductions.gr